Wie is Eveline?

wie is eef psychologische hulp in de Ardennen

De 4-daagse behandeling en de preventie- en nazorgbijeenkomsten worden gegeven door Eveline Konings, psycholoog (lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen – NIP) sinds 1996.

” Na jarenlange werkervaring in de psychiatrie vertrok ik met mijn gezin in 2008 naar de Belgische Ardennen, om daar verder te werken aan de ontwikkeling van een uniek behandelconcept, in de vorm van meerdaagse behandelingen temidden van rust en ongerepte natuur.

Sinds een aantal jaar werk ik samen met de politievakbond ACP, voor wie ik groepsretraites en individuele programma’s verzorg aan politiemensen met stress-, PTSS- en burn-outklachten. Vanwege de goede resultaten met deze specifieke vorm van behandeling heb ik besloten om deze voor de gehele doelgroep van hulpdiensten bereikbaar te maken.

Ik ben erkend IEMT-practitioner sinds 2016. ”